Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kauno arena | 3 etapas | E. Miliūno projektas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ilestmort Rodyti pranešimą
    tuo reikia ne nesistebėti, o BAISĖTIS
    Tavo mintys tai kaip visiškai nukvakusio senio, kuris piktas ant viso pasaulio ir nieko savo gyvenime jau nebelaukia - tik mirties.

Comment

Matyt nemielas gyvenimas kažkam buvo, yra..?
      Piktintis ant visu, būti vieninteliam teisiam, kaip mažam vaikui užsispyrusiam, kišti savo trigrašį net ten kur pats nieko nesupranti... ilestmort, atsakyk man, ko tau čia reik, ko toks piktas ant viso pasaulio?

Comment

Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
        Matyt nemielas gyvenimas kažkam buvo, yra..?
        Piktintis ant visu, būti vieninteliam teisiam, kaip mažam vaikui užsispyrusiam, kišti savo trigrašį net ten kur pats nieko nesupranti... ilestmort, atsakyk man, ko tau čia reik, ko toks piktas ant viso pasaulio?
        keistas klausimas ir keisti metami kaltinimai - man čia (forume)reikia to paties, ko ir visiems kitiems (forumo) dalyviams.

iš esmės - yra tokių forumo dalyvių, (ypač kauniečių), kurie mano, jog kitokia nuomonė yra ne demokratija, o anarchija - tada patys nekompetencijos vedami pradeda keistai elgtis t.y. gana vaikišku lygmeniu tėviškai prikaišioja: girdi, cic, nieka tu nežinai i nesupranti. kažkodėl aš net nesidomiu mano oponentų kompetencija, teisumu, žiniomis ar patirtimi (savaime suprantama, jog tai yra ne mano reikalas) - todėl keista girdėti tokius pareiškimus, kaip tavo,aiwa. ir na tu jau nepyk, bet kitų savo motyvų čia nedėstysiu, nes tai panašu į asmeninių santykių aiškinimąsi, o ne diskusiją.

kauno arena, kauno žalgiris, kauno kebabai.

Comment

Jį demonai uzvaldė

Comment

nu tada tau yra labai didelių problemų su tos savo nuomonės perteikimu. ir dar matau, kad turi palaikymo komandą forume, nes tavo įvertis kyla vis greičiau ir greičiau, vadinasi, kažkam labai smagu matyti tavo "atsivėrimą" Kauno labui.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
              nu tada tau yra labai didelių problemų su tos savo nuomonės perteikimu. ir dar matau, kad turi palaikymo komandą forume, nes tavo įvertis kyla vis greičiau ir greičiau, vadinasi, kažkam labai smagu matyti tavo "atsivėrimą" Kauno labui.
              o tave nervuoja, kad man kliūva tik kaunas? ar apskritai viskas, ką aš pasakau?

kauno arena. kauno pergalės.

Comment

/\ žinoma, kad nervina. o turėčiau džiūgauti, kad kažkoks gyvenimo nuskriaustas veikėjas lieja tulžį ant mano gimtojo miesto?

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                  /\ žinoma, kad nervina. o turėčiau džiūgauti, kad kažkoks gyvenimo nuskriaustas veikėjas lieja tulžį ant mano gimtojo miesto?
                  a tai jau tavo bėdos. ir, kad tau pagieža dar didesnė atsirastų - tai galiu pasakyt, jog gyvenimas manęs visiškai nenuskriaudė.

arena. karmėlava. tigraja.

Comment

as ne kaunietis ir su kaunu beveik nieko bendra neturiu, bet visi tavo pasisakymai tai kazkokie nesveiki ir paranojiski.

Comment

Parašė Marux Rodyti pranešimą
                      as ne kaunietis ir su kaunu beveik nieko bendra neturiu, bet visi tavo pasisakymai tai kazkokie nesveiki ir paranojiski.
                      na jau. o jeigu tau taip atrodo, bet neturi argumentų - paprasčiausiai parašyk man žinutę, skirk neigiamą įvertį, priskirk mane į neprietelius.

skalsa, būdkė, b.o. ----> kauno arena

Comment

Parašė ilestmort Rodyti pranešimą
                        na jau. o jeigu tau taip atrodo, bet neturi argumentų - paprasčiausiai parašyk man žinutę, skirk neigiamą įvertį, priskirk mane į neprietelius.

skalsa, būdkė, b.o. ----> kauno arena
                        Kaip lengvai tu norėtum užsitikrinti sau teisę skleisti absurdus. Čia kalba eitų ne apie demokratinius reiškimosi būdus, bet apie visišką neigimą. Jei bandytum įrodyti, kad konkretų pastatą reikėtų projektuoti kiek kitaip nei yra, kad konkrečią gatvę naudingiau būtų tiesti šiek tiek į šoną, tuomet tai būtų diskusija ir nuomonės raiška. Tačiau tu viską piktdžiugiškai neigi ir tai jau tampa paranojiška. Pateik kažkokį savo projektą, galėsim jį diskutuoti, jei toks jau super architektas ir visa ko žinovas esi.

Comment

Vėl Vytauto Didžiojo įpėdinis siautėja... Turbūt tik laikinai sugebėjo sustabdyti lenkų atakas prie Ašmenos... (čia skirta lavonui - il est mort)...
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

Comment

...o galima kalbėt tik apie arena???...

Comment

Parašė Linas Rodyti pranešimą
                              Kaip lengvai tu norėtum užsitikrinti sau teisę skleisti absurdus. Čia kalba eitų ne apie demokratinius reiškimosi būdus, bet apie visišką neigimą. Jei bandytum įrodyti, kad konkretų pastatą reikėtų projektuoti kiek kitaip nei yra, kad konkrečią gatvę naudingiau būtų tiesti šiek tiek į šoną, tuomet tai būtų diskusija ir nuomonės raiška. Tačiau tu viską piktdžiugiškai neigi ir tai jau tampa paranojiška. Pateik kažkokį savo projektą, galėsim jį diskutuoti, jei toks jau super architektas ir visa ko žinovas esi.
                              skaityk, proto bokšte, temos pavadinimą. eik knygų skaityt. ir pasižvalgyk po pasaulį.

kauno arena. kauno merkurijus. šventa kauno karvė.

Comment

Ačiū už patarimus, architektų architekte. Aš pats žinau, ką man daryti. Ir skaitykis bent kiek su formuluotėmis, nenorėk, kad tavo avatare atsirastų žodis "pašalintas".

Comment

gal yra info internete apie miliuno projekta? kazka girdejau kad bus dedama kaunasarena.info bet ten dar sena informacija.

Comment

ilestmort jei jau tu taip nemegsti kauno ir visko kas su juo susija nekisk savo nosies i visus pranesimus susijusius su kaunu, nu tikrai perdaug jau nesamoniu prirasinejai ir uztersei foruma, jei kas nepatinka sakyk 1 kart tiesiai sviesiai ir nebekartok, perfrazavus mamantova TAVO POSTAI UZKNISO JUODAI

Comment

Ačiū už patarimus, architektų architekte. Aš pats žinau, ką man daryti. Ir skaitykis bent kiek su formuluotėmis, nenorėk, kad tavo avatare atsirastų žodis "pašalintas".
                                      jei įžeidžiau - atsiprašau, bet prašom man negrasinti

Comment

Čia ne grąsinimas, bet paprasčiausių forumo taisyklių priminimas. Ne man vienam įsiėdei.

Comment

kaip ten bebūtų - nuskambėjo kaip grasinimas.

Comment

Working...
                                          X